November 2017

Lidt kollektivt nyt om en speciel epidemi.
Workshops på Hridaya.
Klienter i København.
Peru rejse, sidste ledige plads.
Kundalini og Hatha yoga på Hridaya tirsdage kl. 10 – 11.15.


Lidt kollektivt nyt.
Læste for nylig i en formiddagsavis (så der er ingen videnskabelige beviser for noget er sandt, men her tager jeg den intuitive vinkel), at der for tiden er dukket en hel epidemi af nye psykopati diagnoser, eller udtalelser fra mennesker, der har samvær med mennesker, der har psykopatiske karaktertræk, og som beretter om denne tilstand.
Epidemi er et stærkt ord i denne sammenhæng, synes jeg, men ordet vækkede mit psykotera-peutiske væsen til at dykke ned og undersøge, hvad dette kunne handle om, set fra en mere åndelig synsvinkel. Hvad aviserne skriver om må tiltænkes at være baseret på en psykologisk og mere dramatisk og sensationel synsvinkel, så det kan sælges.
Selvfølgelig, tænkte jeg - denne såkaldte epidemi handler om, at menneskeheden som sådan er tættere på sit kernevæsen, sin spirituelle guddommelighed, end nogen sinde før.
Flere og flere vil kærligheden, flere og flere vil tilbage til vores naturlige livsenergi, hvor hjertet er i centrum. Dette tvinger nødvendigvis vores dybeste skyggesider op til overfladen.
Alle vores ubevidste, blinde (psykopatiske) tilstande tvinges af kærligheden til at blive synlige, og derfor virker det lige nu som en epidemi af menneskelig ”lort”, så som ondskab, hensynsløshed, afmagt, magtmisbrug, grådighed, håbløshed offer/bøddel roller m.m.  vælter frem.
Så alt i alt, er det dybest set en positiv nyhed. Jo mere lys, jo tydeligere bliver skidtet i krogene.
Mange kommer i vores konsultation og ønsker sig frigjort af egne eller andre blinde pletter, som forårsager megen angst og lidelse, og det er mange mennesker heldigvis godt trætte af at leve i.
Man vælger at forvandle sig selv i erkendelsen af, at det er det eneste, der får den ydre (om)verden til at ændre sig. Vi vil være fri af nag og bitterhed, skyld og skam!
Man vil opleve kærlighed og frihed, mens man lever, i stedet for at leve i en verden af overgreb, misbrug og underkastelse.
Så lad os hilse denne særegne epidemi velkommen og bruge den til at få selverkendelse og højere bevidsthed.

Workshops på Hridaya ved Jivananda og Pia Sofia. ”Hverdagens spiritualitet”.
Dette emne har længe optaget os, nemlig, hvordan mennesker får spiritualiseret den helt almindelige hverdag, så vi bare ved at trække vejret bevidst kan få ånden ind i det almene.
På workshoppen angiver vi enkle metoder til, at du får kærligheden som værenstilstand ind i dagligdagen. Laver "kursus helligheden" om til "hverdags helligheden".
Læs mere her.

Klienter i København 3. 4. 5. november i Valby.
Du kan booke dig ind hos både Jivananda og Pia Sofia og få en konsultation.
Læs mere her.

Peru/Bolivia rejsen 23. april – 13. maj 2018.
Der er stadig en ledig plads tilbage. Spørg efter info 23273412 eller 51350075.

Hatha og kundalini yoga på Hridaya Center tirsdage 10 – 11.15 ved Pia Sofia.

Dette er yoga for alle, idet Hatha yogaen byder på enkle stræk og afspændings opvarmnings øvelser og Kundalini yogaen tilbyder dybe åndedrætsøvelser, der renser nervesystemet, hormonsystemet, og aktiverer rygsøjle kraften, som igen believer hele kroppen.
Det koster 75 kr. at deltage pr. gang.