Marts 2018

Lidt fra det kollektive
Kærlighedsfestival 30. juni, 1. juli 18.
Workshops.
Fjernhealing
Håndlæsning ved Tahoma mandag 16. april.

Kollektive energier.
Indtil midten af marts måned går alle planeter fremad gennem dyrekredsen. Det skulle give fremdrift i de aktuelle planer og projekter mennesker har gang i alt afhængig af aspekterne i de individuelle horoskoper. Tiden er til at få gang i ønskede idéer og projekter, selv om snestormen raser uden for her i det begyndende forår. Jeg håber alle er kommet godt i gang med år 2018, og får fyret op under hjertes ønsker, så vi endnu mere modige realiserer kærligheden på planeten, hvilket egentlig er det, vi er kommet for.
Omkring 8.-9. marts – kvindernes internationale kampdag – går planeten Jupiter retrograd helt indtil midten af juli måned i Skorpionens tegn. Dette kan give sig udslag i, at vi på nogle fronter bliver mere eftertænksomme og meditative indadvendte og bliver nødt til at møde vores dybere følelser med rummelighed og anerkendelse. Jupiter får retrograd følgeskab af planeten Merkur, der går baglæns fra 23. marts til 15. april. Dette angiver en periode, hvor man skal være ekstra omhyggelig med alle former for kommunikation, aftaler og underskrifter. Planeten transiterer ild tegnet Vædderen, som jo elsker handlekraft og alle former for energiudfoldelse. Måske vil disse udfoldelser i den retrograde periode blive mere dæmpede og naturligt indadvendte, hvorfor man kan arbejde med følgende motto, jeg hørte på kundalini yoga workshoppen sidste weekend:
”Alt det, man jagter efter i den ydre verden, bliver man ulykkelig af, mens alt det, der bare
  kommer til én, bliver man lykkelig af”.
Et lynhurtigt vue ned gennem mit efterhånden ret så lange liv, bekræftede disse ord. Især rendte billeder gennem mit hoved, da jeg ”jagtede” min ex-kæreste som 21 årig, og blev mere og mere ulykkelig og til sidst endte med en depression.
Mens jeg som nyudsprunget drømmetyder og zoneterapeut omkring 35 års alderen kunne se tilbage til et forløb op til dette, som fuldstændig frembød sig selv af sig selv, fordi jeg tillod min sjæls stemme at vejlede mig. Jeg jagtede aldrig at skulle blive drømmetyder eller zoneterapeut, men jeg var begyndt at meditere og lærte at lytte til sjælens intuitive stemme. Hele processen gjorde mig lykkelig.

Kærlighedsfestival
Kærlighed og empati i det kollektive.
Vi har nu i gruppen EMPATIUM, der arbejder med udbredelse af Empati og Kærlighed til menneskeheden, haft disse ord og tilstande som daglige indre vejledende kræfter, hvilket har gjort vores bevidsthed i dagligdagen meget mere vågen for at praktisere kærlighed i hverdagen. Samtidig har jeg oplevet, at flere og flere spirituelle forfattere skriver den ene bog efter den anden om kærlighed i praksis. Jeg har lige med stor fornøjelse læst James Van Praaghs bog ”Størst af alt er kærligheden”. Sammen med andre lignende bøger, kan man for tiden læse om kærlighedens praksis i det fysiske, samtidig med, at man henter ord fra enhedsplanet, som direkte og enkelt åbner hjerte chakraet under læsningen. Man bliver faktisk indviet i selve kærlighedens tilstand, mens ordene flyder gennem én. Man oplever gennem læsningen sammenhængen mellem ånd, sind og krop, et mirakel i sig selv.
Empatium gruppen byder velkommen til alle, der har lyst til at deltage i Kærligheds Festivalen på Hridaya Center 30. juni kl. 12 til 1. juli kl. 12.
Snart vil man kunne tilmelde sig gennem hjemmesiden www.empatium.dk og se programmet, som tilbyder spændende workshops, ceremonier og foredrag i løbet af dagen. Alt sammen dedikeret til emnet kærlighed.
Du er velkommen til at tilmelde dig hos Pia Sofia.

Fjernhealing.
Bare dette for at gøre opmærksom på, at vi stadig er en gruppe på 6 medlemmer, som hver lørdag fra 8.45 – 9.00 fjern healer alle, der ønsker det.
Gruppen har nu eksisteret i 10 år, og vi nyder at gøre dette stykke effektive healings arbejde sammen. Vi mødes fortsat fysisk mindst én gang hver anden måned, hvor vi deler oplevelser og erfaringer. Vi healer alt, der ønskes hjælp til.

Workshops i Thy.
Yoga og mindfulness workshop med Halla Palm og Pia Sofia 2 lørdage 24. marts og 2. juni kl. 10 – 14. Vi vækker livsglæden og giver hverdagen et løft.
Væk kærligheden gennem en livsrejse med kinesiolog Kisser Bjerregaard og mindfulness og yoga lærer Pia Sofia 2 lørdage 14. april og 9. juni kl. 10 – 17.
Man kan tage begge dage eller nøjes med en dag på begge workshops. Der er prisreduktion, hvis man tager 2 dage.
Se mere her.

Håndlæsning ved Tahoma mandag 16. april.
Vi velkommer igen den dygtige håndlæser Tahoma, som vi med glæde genser her på Hridaya.
Du tilmelder dig hos Pia Sofia piasofia@hridaya.dk eller på 51 35 00 75.
Se mere her.

Indien 2018-19.
Vi påtænker en tur til Sydindien fra 28 dec.-13. jan.
Vi kommer til at opholde os i Singing Heart Ashram og Auroville.
Prisen kommer til at ligge omkring 15.000 kr., men der kan forekomme ændringer i både datoer og pris.
Hvis du er interesseret, kan du så småt begynde at planlægge efter det.
Vi vil da også gerne høre fra dig, hvis du går rundt med en rejse til Indien i hjertet. Det er naturligvis helt uforpligtende.